Post by quilaforrete on Feb 20, 2022 1:24:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - kuharske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - kuharske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - kuharske igre 2022 version ▞▞▞
Cooking Crush - főzős játékok Árkádjátékok smj
To je res zelo lepa igra. Vendar še vedno potrebujemo nekaj popravkov, kot da včasih stroji prenehajo delovati in spodbuda, ki smo jo sprejeli, postane zapravljena. Nadgradnja, ki jo izvajamo, zahteva veliko časa. In še veliko takih in ta problem je pri vseh restavracijah....
Dobra zelo lepa igra
Ta igra je grozna, vedno zmrzne in slaba stvar je, da je nisem mogel niti igrati, ker mi je zamrznila telefon (Leona).
Imel sem nekaj težav z nakupom in zelo hitro mi je všeč. Zato mu želim dati 3 zvezdice.
Igra je zabavna, vendar veliko strank
Živjo, čakam na novo restavracijo, koliko časa bo to, prosim? To je moja najljubša igra, ki jo igram nekajkrat vsak dan. Nekdo je rekel, da moram posodobiti, vendar ni gumba za posodobitev. Če mi lahko pomagate, hvala
Igral sem le nekaj stopenj, preden so me prosili za oceno, zato dajem 4 zvezdice. V igri sem nekoliko zaostajal in prezgodaj je, da bi vedel, ali se bo izšlo ali bo še naprej zaostajalo.
Cooking Crush - کھانے کاکھیل آرکیڈ uyk
Ta igra mi je bila zelo všeč, dokler nisem prišel v drugo restavracijo, Party Polar. Sem na stopnji 24 in absolutno se ne morem približati prehodu stopnje. Izpolniti moram samo 23 naročil, vendar se ne morem približati tej številki, tudi z uporabo ojačitev in draguljev. Zdi se, kot da igra želi, da uporabite vse svoje dragulje, da boste porabili pravi denar. Bilo je dobro, a ni več zabavno, brisanje.
Obožujem to igro med mnogimi, ki sem jih igral. Zasluži si 5 🌟 ocen, a moja jeza je, da kar zmrzuje. To bi bil moj 4 prenos, če se ne motim. Zadnjič, ko sem jim o tem poslal e-pošto, nisem dobil nobenega odgovora. A poleg vsega tega je sama igra odlična. Resnično verjamem, da če nekaj ljubiš, bi ignorirali in tolerirali njegove pomanjkljivosti. Dobro opravljeno flowmotion. Prosim, igrajte to igro, saj vem, da bi bila tudi vam všeč.
Res je tako dobra kot igra in aplikacija. Med uporabo nisem našel nobenih težav. Še posebej pa so povečanja veliko boljša. Kljub vsem tem zaslugam pa spletne dejavnosti niso boljše od pričakovanj.
Ta igra ni podobna drugim igram, ki so narejene tako. Igral sem skozi prvo restavracijo in na moje presenečenje moj denar ni prenesen v naslednjo restavracijo v vrsti. Če bi bilo, mislim, da bi mi bila igra bolj všeč. Izogibajte se tej igri.
Bilo bi res kul, če bi lahko prenesli nekaj naših ojačitev in draguljev iz druge igre.
Ta igra kar zmrzuje, ljubi igro, vendar je v tej aplikaciji veliko napak
Candy Legend Jocuri obișnuite xdw
Bila je zabavna igra, dokler je trajala...brez neželenih/presežnih oglasov, ravni, ki vam niso bile namenjene za ponudbe za pravi denar, samo zabavna igra na splošno. Žal se zdaj zruši vsakič, ko ga poskušam odpreti, zato ga moram odpreti 2-3 krat, če želim igrati. Trikrat sem ga odstranil in znova namestil, kot je predlagal razvijalec, brez uspeha. Končno je bilo dovolj, ko sem porabil dodatnih 30 sekund. časovnik, da sem dobil zadnji potrebni "všeč mi je" in igra se ni hotela prekiniti, ko je čas potekel, kar pomeni, da sem moral izgubiti, da sem jo končal.
Strinjam se z Mylo, zanič je, da ste vsi vzeli vse dragulje stran, končal sem z vsemi restavracijami, ampak eno in sem navajen dobiti 5-10 draguljev ali ojačevalnik s končano stopnjo. Potem ste vzeli dragulje v vsakodnevni sreči in jih zamenjali s kovanci. Nekatere ravni je težje prehoditi in za dokončanje potrebujem dragulje. Sovražim to novo posodobitev in res nisem več zadovoljen z igro. Če ne bi spremenili dnevne sreče, bi bilo 5 zvezdic.
Zabavno, sproščujoče uživanje. Izjemna zabava
To mi ni všeč, ker je prinesel virus na popolnoma nov zavihek !y in ga zamrznil in je dobre kakovosti, vendar zamrzne vašo napravo in igro in ga ne priporočam in sem ga odstranil.
Resnično mi je všeč ta igra, vendar prosim, da jo povežete z Googlom, da se lahko igramo na več napravah, da nam ni treba začeti znova, ko smo zamenjali telefon, prosim
Hladno kuhanje v hitrem tempu
ok, igra je odlična in razmerje med težavnostjo zahtevno, a zabavno, všeč mi je! Še vedno pričakujem druge dogodke tukaj, ker igra še vedno nima elementov..najbolj moteč del je zaostajanje, zaradi česar je akcija nekoliko zakasnjena, vendar se je vaša ekipa že odzvala in popravila (res hitra akcija, hvala). Pred kratkim sem ugotovil še ena napaka: stranka pride s praznim naročilom hrane, ki se na tej ravni takoj izgubi. za odlične storitve in boljšo igro bom dvignil z 2 na 4 zvezdice ftm..
Dobra igra, a včasih stranke nikoli ne odidejo, zato moram igro končati, prosim, popravite to
Zelo zamudno! Obožujem to
Ta igra mi je pravzaprav všeč. Diamante je enostavno dobiti za nadgradnjo. In res zabavno. Moj edini problem. Ali želim, da bi bil denar, ki ga zaslužite, združen. Tako lahko nadgradite s kovanci, ki ste jih zaslužili v prejšnji restavraciji.
Igra je tako frustrirajoča, nobena težava ni rešena in kakšna izguba časa in energije je igranje igre s takšnimi pomanjkljivostmi?! NE PRENOSITE! Uspešno sem izbrisal to nadležno igro, zaradi katere namerno izgubim svoje dragulje! Kaj meniš, da jih zbiram samo zato, da jih izgubim zaradi okvar vašega sistema?! Žal mi je, da sem ga prenesel.
Bila je zabavna igra, dokler nisem ugotovil, da brez diamantov ne moreš povišati ocene. Ponavadi se založim z denarjem in po potrebi nadgradim. lahko vzrok ni imel diamantov. Tako sem začel izgubljati na igri, kar je povzročilo to. Izbrisal sem ga.
Še ena zabavna kuharska igra, vendar sem ji dal samo 3 zvezdice, ker ne morete prenesti zasluženih kovancev v naslednjo restavracijo, v kateri boste delali. Zbirati kovance morate začeti znova.Poleg tega je čas kuhanja za štedilnike, rešetke itd. izjemno počasen.
Cooking Crush - game memasak Arkade ytl
obožujem igro, vendar sovražim, da ko si na časovniku, potrebujejo leta, da se ustavijo pri pultu, potem pa morajo za dodaten čas uporabiti dragulje
Super srčkan in zabaven za igranje
Težava, ki sem jo imela, je bila rešena čez noč. Zelo dobra storitev za stranke. Sama igra je dobra, vendar je lahko zelo frustrirajoča, ko poskušate zgraditi denar za nadgradnjo.
Jedi ne morem postreči, ker se je zataknilo ... 😶
Res sem užival v tej igri, toda ko sem prišel do stopnje 7, bi namazan toast pokvaril in izginil, namesto da bi šel k stranki ... pred tem sem užival v aplikaciji, vendar ne morem nadaljevati zaradi napake, zato izbrišem aplikacijo