Post by quilaforrete on Feb 20, 2022 1:15:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
Cihazı yeniden başlatacağımda zamanlayıcı 6 saati yeniden başlatıyor. düzeltmek istiyorum.
Oyun çok komik ve çok güzel ben oyunu yeni yükledimoyun ÇOOOOOOOOOOOOOO9K GÜZEL ANLADINIZ MI?!?!?!? HEMEN YÜKLEYİN
Sd karta veya usb belleğe yüklenemedi diyo lütfen yardım
Kaç yıldır hala oynuyorum hxjjxms çok güzel (:
İlk önce çok güzel Di şimdi oyunu tablette bitirmek çünkü tabletten bitirmek yaz gününden düştüm düştü
HARİKAAAAAAA MÜKEMMELL HERKESE TAVSİYE EDERİM !!!! uwU
Slingshot Smash-Shooting Range Аркаде ccic
Bu gerçekten iyi bir oyun. Bir sürü Sevimli karakter ve oyun modu 10/10 tavsiye ederim Ama bir sorunum var. Eski hesabımda hipster balinası vardı. ve eski hesabıma giriyorum ve o gitmişti ama diğer her şey oradaydı Düzenleme: Uzay tavuğu aldım ve reklamlar aldım, satın aldım.
Crossy Road Akcja vbcx
idare eder
harika bir oyun tavsiye ederim
TV'de kumandayla oynaması kolay, çılgın çılgın
Harika bir oyun tek kelimeyle harika bir oyun
Cube Knight, Crossy Road ve Minecraft'ın kübikidir, çok ... - Androidsis
Bu oyun dürüst olmak gerekirse oldukça berbat. Çok gecikiyor. Bazen sebepsiz ölürsün!
Eskiden bu oyunu severdim, ama şimdi kafam karıştı, 100 jeton için bir karakter satın alabiliyordum, ama şimdi bunu yapma seçeneği artık gelmiyor. Kelimenin tam anlamıyla hafta sonu boyunca rastgele oldu... Güncellemeleri kontrol ettim, yeniden yüklemeyi kaldırmaktan korktum çünkü 5k jeton kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardım et.
Çok arıza veriyor. Size sponsorlarımızdan sözler verir. Bazı karakterleri birden çok kez alırsınız. ve bazı karakterleri alamıyorsunuz. Onları almak için para ödemeniz gerekiyor. Bu yüzden bu oyuna 1 yıldız veriyorum. Bunu okuduysanız, bana katılıyorsanız katılıyorum. Tek kişi olmak istemiyorum ve bunu fark eden tek kişi olmadığımı biliyorum. Yani yapmıyorsan yap. BENİ GİBİ VEYA TİK TOK ÜZERİNDEN TAKİP ETMEYE ÇALIŞMAYIN. Eğer julyaunaLOVE Julyaunadalton'dan yapmanı istediklerimi yaparsan lütfen takip et.
Sizi uyarıyorum!!!!!!
Çok bağımlılık yapar. Rekabetçi modu ve normal oyunu da seviyorum. çok tavsiye ederim!
gerçekten baya güzel oyun hem güzelliğini da yapabilirsin hemde eğlenmek için desiniz daha da fazla olabilir di bence güzel beni ve oyun oynanabilir tabletimde (oynadım falan çok oyun 💕🥺
bence guzel
Cok guzel bir oyum tavsiye ederim
Bu iyi bir oyun ama oynadığımda tek gördüğüm reklam reklamları reklamları ve daha fazla ADS, hüsrana uğradım ve sinirlendim
Crossy Road Akcja vbcx
Ah, uygulama mağazasından indirdiğim ilk oyun. En sevdiğim klasik ve günlük oyun! Bence bu oyunda eğlenmek için her şey var. Belki bazı özel harita oluşturma ve indirme karakterleri veya haritalar ekleyin! Çok fazla iş olduğunu biliyorum ama insanların özel haritalar oluşturabileceği ve bunu herkese açık hale getirebileceği bir yeri çok isterim. Her neyse, bu uygulamayı seviyorum. Anıları geri getiriyor.
Crossy Road Aksi ztfv
Bu sahip olduğum en iyi oyun! Onunla ilgili her şeyi seviyorum! Kartal hariç. kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Bir harita listesi yapmak oyuna daha fazla çeşitlilik katabilir. Günlük mücadelede bir seferde iz sayısı da azaltılmalı veya en azından aralıklı olmalıdır. (Sadece benim görüşüm) Ama bunların dışında, bu HALA sahip olduğum en iyi oyun! Ayrıca, lütfen oyuna daha fazla 1 yıldız derecelendirmesi vermeyin!
Çok eğlenceli! 100 jeton kazandığınızda, çapraz karakterlerin kilidini açabilirsiniz ve bunlar ya sevimli ya da sadece komiktir. Bu konuda sevdiğim şey, kan göstermemesi, öyle olsaydı HEMEN kaldırırdım ama göstermiyor. Ve sadece 100 jeton! Onları da kutulardan ve yolda topluyorsunuz. Bu oyunu seviyorum. Tamamen indirmeye değer. 👍👍👍
Crossy Road Aksi ztfv
gerçekten eğlenceli!!! süper bağımlılık yapıyor ve gerçekten iyi yapmanın ne kadar kolay olduğunu seviyorum... her şeyi!!!! daha fazla karakter elde etmek için daha fazla jeton almak kolaydır! Sahip olduğum tek sorun, google hesabıma bağladığım crossey yolunda google play oyunlarından eski save'imi alamamam ama bu, kaydedilmiş tüm karakterlerimi bana göstermeyecek. Bunu yapabilecek biri var mı bilmiyorum ama oyun yaratıcıları bunu okuyor, lütfen bana cevap verin!! Bu MUHTEŞEM oyun için teşekkürler, lütfen güncellemeye devam edin!! teşekkürler!!!
Uygulamanın kendisi bağımlılık yapıcı ve eğlenceli ve boş zamanınızı geçirmenin en iyi yolu, ancak bir sorun var: Ekran girişinde takılı kaldığı için uygulamayı birkaç kez yeniden açmayı denedim. Sorunu çözmeyi, telefonumu yeniden başlatmayı, uygulamayı güçlendirmeyi denedim, düzeltmek için yapabileceğim her şeyi yaptım, ancak ekran girişinde takılıp kalıyor! Uygulama dün iyi çalıştı, ancak şimdi bu sabah çalışmıyor. Bu sorunu çözebilirseniz 5 yıldız verirdim, teşekkürler!
Eğlenceli bir oyun ama her 5 denemede bir reklam izlemeye zorlanmaktan nefret ediyorum. Reklamlar isteğe bağlı olsaydı iyi olurdu, ancak denemeler arasında saniyeler içinde öldüğünüzde reklamların arasında oturmak hiç eğlenceli değil.
oyunu açar açmaz reklamlar
Oyunu kapanıyor sonra tekrar açılır
Bu harika! ama aksaklıklarla ilgili iyileştirme için çok yer var
Bu uygulamanın "reklam içerdiğini" söylemek yetersiz kalır. %80 reklam ve bunları kaldırmak için para ödemenin bir yolu yok gibi görünüyor. Buna oyun diyebileceğinden bile emin değilim. Daha çok, ara sıra Frogger parçalarıyla kısa bir süreliğine kesintiye uğrayan ana hat reklam infüzyonu gibi.
Bu oyun çok harika. İndirdiğim en iyi uygulamadır. Çok uygun fiyatlara sahip olduğu için herkes istediğini satın alabilir. Bu uygulama da çok iyi ayarlanmış. Günlük ödüller alıyorsunuz ve ürünlerini test etmenize izin veriyorlar. Bu oyunla ilgili tek sorunum, kullanıcılar beni yakalarsa, yeni zirveler elde ettiğimizde ödül almamız gerektiğidir. Umarım oyun geliştiricisi bu sorunu çözer. Ama bunun dışında bu oyun MUHTEŞEM. UYARI: Bu uygulama bağımlılık yapar, uyarıldınız.
çocukken çok oynamıştım çok acaba şimdi nasıl?🙂 Bu arada ben doğam
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum çünkü çok eğlenceli ve çok zor çünkü her zaman elde ettiğiniz puanı geçip geçemeyeceğinizi görmek istiyorsunuz, en yüksek seviyem 428 ve hedefim 500'e ulaşmak.
iyi dilli
Oğul guncellemeden sonra bütün bütünm gitti onlara çok uğraşmıştım
Hep gelecekler gelio daha iyi olur
Bu, zaman geçirmeye çalışırken oynamak için en iyi oyundur. Bu oyun sizi saatlerce gerçekten meşgul ediyor. Küçükken bu oyuna aşırı takıntılıydım. Bu oyunda çok fazla karakter toplayabilirsiniz. Dünyanın en iyi oyunu!!! tavsiye ederim
Çok Kasiyo