Post by quilaforrete on Feb 20, 2022 1:06:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen drágakövek hack ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
Érdekes történetek, de a rubint/kulcsot túl nehéz megszerezni. Sajnos valószínűleg eltávolítják.
Mit
Szomorú vagyok, mert nem nyílik meg, csak töltődik Megpróbáltam újraindítani, sőt újraindítottam az egész eszközt, de még mindig nem jött válasz, de nem fogok rossz értékelést adni, mert az emberek azt mondják, hogy ez egy jó játék. csak csalódott vagyok. Tartsa a jó munkát.
szerettem
Ez szuper
Ez jó, de...a drágakövek egy kicsit túl drágák, különösen ahhoz, hogy az epizódok valóban hosszúak legyenek, kicsit túl drágák lehet, hogy a drágakövek lehetnek "5 drágakövek" ahelyett, hogy minden választás "10-20" drágakő lenne, ami egy kicsit túlságosan túlárazott
Eddig nagyon jó történetek, de a fejezet végén van lehetőség a fejezet újrajátszására, amit folyamatosan nyomogatok és ismételgetve pazarolnám a billentyűimet. Nagyon frusztráló, de talán ha a gomb valahol máshol lenne, akkor hasznos lenne, és nem pazarolnám a kulcsaimat
Kicsit megtelik, aztán ott ragad, nem is tud választani semmit
My Lovey : Choose your otome story Sarguzasht ghwi
IMÁDOM, LE KELL LETÖLTENI PAWSOME
Adventure Reborn: story game Sarguzasht qsht
Őszintén szólva, ezzel a játékkal tönkretettetek a képviselőiteket, az általatok készített eredeti játékok karakterei drasztikusan megváltoztak a történetről a nevekre, stb. csak tönkretettetek az eredeti karakterek lecserélésével, nem beszélve arról, hogy mindegyik vámpír! mi van a láthatatlan ember nagival? és a wokf boyo shiba?! ők voltak a legjobb rész, amiben ragaszkodnotok kellett volna ahhoz, hogy egyesével készítsétek el a játékokat, és még csak nem is offline!
My Lovey : Choose your otome story Pustolovske igre brl
Tetszik
Ez a valaha volt legrosszabb játék
Szeretem a történeteket csak nézegetni, de amikor megnyomok egy történetet, maradj hangos, majd 3 órán keresztül, azzal vesztegettem az időmet, hogy csak olvasni akarok.
Imádom, nagyon szórakoztató játék. Beletelik egy kis időbe, míg a kulcsok visszajönnek, de a minijáték lefoglal, és ha akarom, felhasználhatom a játékból származó érméket további kulcsok vagy drágakövek vásárlására.
ez egy nagyszerű játék, de a képernyő folyamatosan elsötétül, kérjük, javítsa ki
Whether I end up after falling in love, in your arms or in a scarlet prison? It's up to you to make my vow of higanbana fall or wither-- Even if it's only
Neked való 🖕🖕👊👊
Imádom a történetet eddig, de az onmyoji heian memoirs története feldob, amikor a prológus végéhez közeledek:(
Ez volt az egyik kedvenc alkalmazásom, mert IMÁDTAM a Sharehouse történetet (konkrétan Haberu!!). Szuper függő voltam a szórakoztató MiniGame játéktól is, ahol "aranyat" nyerhetsz, és folyamatosan és a munkaszünetemben is játszottam vele. De a legutóbbi frissítés szerint a minijáték megszűnik, és a fejezet végén már nem adnak kulcsokat. Ez úgy hangzik, mint egy trükk, amellyel lehetetlenné tenni az "arany" megszerzését más módon, mint a vásárlást. Ami tönkreteszi az egész légkört, amihez hozzászoktam.
Szeretem az alkalmazást, de amikor a Shinobi kakuran prológot játszom, az alkalmazás bezárul, és most kipróbáltam egy másik játékot az alkalmazáson, és azonnal le is zár, amint megnyitom a történetet és megpróbálom játszani, csak bezárja az alkalmazást rajtam
A nyelv kiválasztása után nem engedett semmit.
Túl sok időt vesz igénybe csak a betöltés, így meguntam, mivel csak betöltés volt, betöltés és betöltés, ezért eltávolítom anélkül, hogy használnám.
Sikerül befejeznem 3 srácot, de ezek után úgy tűnik, hogy a játék megtagadja a játékadatok mentését. Befejeztem a 7 fejezetet, de a játék bezárása után visszaállt prológusra. Ez a legrosszabb. Frissítés: Megpróbáltam kísérletezni az összes rubin nélküli választással és minden rubinnal a reo útvonalon, és találd ki, mit? UGYANAZ a befejezés. Nem is tudom, mennyi vége van a játéknak, mert a játék nem mondta el nekem. és nincs még szívmérő vagy semmi tipp a helyes választásra. Ez nem egy otome JÁTÉK, csak adv grafika.
Ez egy nagyszerű játék, de szeretem a régit, rubint adsz a fejezet végén, de az új satu csalódást okoz, és nem adsz rubint minden fejezet végén. Szeretek romantikusabb képet látni, lehetetlen, hogy bosszantó, hogy a rubinokkal csak egy választás lehet az összes történetben, vagyis az elején csak 20 rubint adsz, és nem adsz hozzá több rubint. jó lenne, ha minden fejezet végén legalább 6 rubint adnának, akkor mindenki élvezhesse a játékot.
Decisions: Choose Your Interactive Stories Choice APK letöltés ...
Én: Bal felfelé, rózsaszín ujj velük* Fiúk: (ー_ー゛)
Nagyon jó játék
剑为君舞 a Steamen
Ez a játék nagyon szívás, amikor először letöltöm. Magától abbahagyja a működését, és azt mondja, hogy "A SZERELEM MEGÁLLOTT" Ugh... Tenne valamit ez ellen?
Me encanta es uno de los mejores juegos q e visto pero conseguir dinero para las llaves es difícil
Utálom, mert lassan tölt be
Annyira szeretem, hogy mindannyian megcsinálták, és nem támogatom ❤️❤️
A kulcsok és a rubinok túl drágák
szeretem
Ez a játék nagyszerű volt, de minden alkalommal, amikor megpróbálom megnézni a következő epizódot, a játékok összeomlanak. Nagyon bosszantó. Kérjük, javítsa ki
szép
Olyan klassz
Egyáltalán nem indul 🔥🔥🔥🔥😡😡😡😡😡😡😡😡😡💢
Jobb, mint a többi
igazán?! csak 2 kulcsot kapsz? a fejezetek is olyan rövidek!! és még egy kulcshoz várnod kell pár órát!! Jobb értékelést adtam volna, ha reggel felkeltem volna 5 kulcsot vagy valami ilyesmit.. Lehet, hogy javítani akarsz rajta. Csalódott vagyok
Hol van az arab sub ?!!.
My Lovey : Choose your otome story রোমাঞ্চকর olmq
iam SONIC A sündisznó
JÓ 🎮..otome szimulátor..Kevés, de jó sztori karaktere van.. A grafikája rendben van..., de a Ruby egy kicsit drágább.. Összességében szórakoztató játék...
minden idők legjobb játéka
Elképesztően felszerelt
My Lovey : Choose your otome story Aventură gwva
tetszik, és lehet, hogy több képregényt is tehetsz bele..... jó móka volt.
Ugyan a PlayStation Vita képes lejátszani néhány PlayStation Portable-, PlayStation-, PlayStation minit, PC Engine- (kizárólag a japán PSN-ről,
letöltés Desires: Choose Your Story Game apk androidra, Válassza ki saját vágyait, válassza ki a saját szerelmét..