Post by quilaforrete on Feb 20, 2022 0:57:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више новца ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
волим да играм ову игру. Откако сам надоградио свој телефон на ЛГ Г8 танки К, више не могу да играм јер не могу да прођем уводну борбу јер не могу да притиснем икону подешавања у игри и то ме узнемирује. Молим поправи!!! Или ми реците КАКО ДА АДУСТИМ ИГРУ. Хвала вам
Ninja Turtles: Legends Rollespil wrqw
Није баш забавно да почнете са два лика, а затим водите битку опуштено и онда добијете ову жену мачку која има само једну моћ и ја сам купио пропусницу за игру и желео сам да добијем својих 9,99 назад, али је писало да повраћаји нису компатибилни . Онда су моји ликови отишли тако да сам у суштини могао да играм игру. НЕ ДОБИЈАЈУ. ОВА ИГРА
Цоол игрица само је проблем зато што немогу да се њојнам
Волим ТНТ јер је то моја омиљена емисија и хвала вам што сте направили игру за моју забаву!!
Одлична игрица😃🙃
Увек вам треба све више и више валуте, јер брзо нестаје. А ликовима је потребна вечност да се добију, и потребна вам је енергија да бисте играли, и она брзо понестаје, коначно енергетске картице не раде како треба, игра је сада срање.
War Machines: Tank Army Game Акционе zkuz
Лако би заслужио више звездица. Ово је забавна игра. Али осећам како напредујете, то није глатка постепена прогресија. Чини се да нивои иду од лаког до немогућег у једној фази. Дневна потрага је савршен пример за то. Такође на почетку можете да напредујете уједначеним темпом. Чини се да је у 10 практично дошло до застоја.Осим ако овде није намера да се привуку само краткорочни играчи, каже да ствари као што је ово морају да се промене. Избрисан. Ћао за сада. Можда ћу још једном кренути низ пут.
Ово ништа не ради, не губите време да скидате ово уопште не ради и неће да се упали! Ужас!
Игра је кул и све, подизање нивоа је мало споро. Али то је добра прича и тако! (Волео бих да пакети картица не коштају толико)
Игрица је екстра али после 3 борбе неможе даље
ццц ово су проблеми, исправите грешке и поправите проблеме .овај крај 5
Није добраа ја сам је симнуо укључио само афтомачки се изгаши помогнитеее??
Писе ван простора имам 1 гига слободно
Ninja Turtles: Legends Παιχνίδια ρόλων vdy
Свиђа ми се, али потребно ми је толико времена да набавим друге корњаче као што су Микеи и Рапх, па можете ли нам дозволити да добијемо Рапха или Микеи-а и сваки пут када добијем ретку особу, то ме тера да то урадим поново и поново покренем игру онда имам нико
Лепа ТМНТ игра са одличном музиком, једноставном контролом и пријатељским корисничким интерфејсом. Играње се помало понавља на већини нивоа и недостаје СФКС. Главни проблем који играчи треба да имају у виду је да стално поново преузима податке (у зависности од подешавања телефона) с времена на време и више нема ажурирања садржаја. На срећу, најбољи део је то што не морате ништа да плаћате ако сте довољно стрпљиви. Препоручујем је свима који воле ову врсту игре и обавезна је за све фанове ТМНТ-а.
Научио сам неколико фрустрирајућих проблема док сам играо ову апликацију последњих месец и по дана 1: Звучни ефекти раде само на брзини од 1к. 2к брзина = без звучних ефеката само музика. 2: 3 мистериозна пакета која вам се "поклањају" дневно након гледања реклама исплаћују само 1 или 2 пакета ако имате среће након што добијете поруку о грешци "огласи сада нису доступни, покушајте поново касније". Ако ћу да подмећем, поправи свој неред. Хвала вам
Несвиђа ми се што не могу да наставим игрицу
Ninja Turtles: Legends Role Playing tcvc
ова игра је веома добра коју понекад играм, али је и даље забавна па је оцењујем са 5/5 звездица
Упркос великом притиску на систем плаћања за играње, ова игра је лако одлична за пролазак кроз бесплатни пут! Волео бих да би вам дозволили да региструјете своју адресу е-поште уместо да користите фацебоок! Не могу да имам друштвене мреже због безбедносних обавеза! То је сјајна игра! Одушевљавам се и радим за нове ликове. Сваки љубитељ корњача би требало да буде у стању да цени ово јер нема других игара на мобилним уређајима. Волели бисмо да имамо Туртлес ин Тиме мултиплаиер онлине!
Нисам могао да чујем никакав звук када сам усред борбе. Заиста је неугодно што је овако од када се сећам на више уређаја...
бодра је
Супер игрица
Мени нешто доле пише да треба да обришем нешто
Из неког чудног разлога моја игра се ресетовала и не дозвољава ми да се пријавим да бих дошао тамо где сам био и сада морам поново да почнем од нуле.
Молим вас немојте ово играти зиво говно уптате сваких мин
Морате да направите јошнеку овакву игрицу.
Одлицна игрица
Писе ван простора имам 14 ГБ простора
Лоше
Арена се често руши без поправке на видику, сваки пут када добијете лика, од вас се тражи да платите да бисте га надоградили на следећу звезду, а њихове промоције укључују само пакете картица од 30 УСД. Лажна потешкоћа са константним разликама у нивоу, скоро никада неће добити лик који желите, са преко 5 варијанти сваке корњаче у фонду новца. Могло је бити пристојно, али похлепа га чини безвредним. Чак ни догађаји попут традиционалних телефонских игара. Чак ни споредне приче. Много изгубљеног потенцијала.
Сваки пут када одем на турнир, апликација се замрзне и морам поново да покренем телефон.
Свиђа ми се игра и све, али мислим да им је и даље потребно више нових ликова и нових модова приче када ће добити нове ликове
Ова игра је прилично добра, али постоји једна мана коју препоручујем да поправите сваки пут када добијете 2 легенде, можете регрутовати само једну легенду. Све у свему, волим ову игру, буди успомене када сам гледао шоу док сам био клинац, враћа ми сваку корњачу које могу да се сетим, тако да је ова игра једна од најбољих тмнт игара икада!
Невероватно. Волим је. Играм 100 пута дневно, за мене је невероватно. Мислим да бисте сви требали да преузмете ову игру, то је најбоља коју волим својом душом, то је најбоља игра икада, сви на свету би требало да добију ову игру, она је најбоља!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!