Post by quilaforrete on Feb 20, 2022 0:53:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ниња Тобу ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ниња Тобу IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе све ▞▞▞
▞▞▞ Ниња Тобу 2022 version ▞▞▞
Није тако привлачно у мом првом покушају
Cooking Joy 2 სიმულაცია auqo
❤❤
Игра толико квари и немогуће је чак ни победити ако ти је један пиксел висок да ти мрља пресече ШЕШИР умиреш, ОД КОЈЕ ТУГЕ је твоја игра толико сломљена
Добра игра, али идеш по шиљцима на било који начин да умреш циљајући није тачан само глупе грешке и треба пуно посла, престани да ажурираш док не поправиш
Ново ажурирање је уништило игру.
Ninja Tobu Екшн jfng
Избрисао сам ову игру јер сам добио обавештење да 99% људи неће ући у првих 1% на табели. То је један од најгорих додатака икада. Скоро једнако лоши као они мама/тата. Ниси ме убедио да играм, убедио си ме да избришем игру.
Никад не ради
Лепа игра са одличним фпс-ом
Не ради добро...
Прилично кул игрица и ствари, али сам сломио неколико прстију који су бесни на њој😃
Дајем му 5 звездица због успореног снимка, само ме подсећа на за варудо од јојоа
Платио сам највећи пакет новчића доступан у игри, отворио га поново данас и све се ресетовало. Ово је неприхватљиво и захтевам надокнаду.
Тешко је добити новчиће
Контроле су мало чудне и нису ми баш функционисале
Волео бих да је њихова опција да бирају нивое тежине.
Изгледа супер, али је уобичајено додати подршку за 18,5:9 екране, ужасно је играти се са црним тракама...
Брзи темпо. Осећам се заиста епски када играте ову игру 5/5. БТВ музика је очаравајућа!
Само због реклама од 6 секунди ова игра ми даје соо, да, молим вас, направите више ликова
Ова игра је толико лоша да одмах постаје тешка!!!
А сада је у игрицама немогуће ништа учинити. Деинсталирано. Газите на сопствену одговорност. Нећете далеко стићи без гледања реклама или трошења страшних сума новца и разума.
Екран игре трепери насумично, поправите
Луцилин брат, Валли, заробили су Ниња Цровс и хипнотизовали га да је возач џиновског ... Транскрипција: "Гиакутен! Нианкии сора во тобу" (Јапански: 逆 転!
Најгора игра има нивое које не можете ни да прођете
Игра је у најбољем случају ок. Контроле су страшне! И брзина којом се екран повећава када се пењете је збркана. Када брзо идем горе, заостаје тако да не могу да видим шта је испред. Тешко је ићи брзо, игра треба да ме подржава (играча), али не иде. И лик се много заглави када превуче удесно или улево на истој нози. Игри је потребно много поправки. Стопа по којој можемо да сакупљамо новчиће је проклето ниска у поређењу са ценом прескакања мисија. 1 звезда је великодушност.
Неће се отворити, поправите то, плс
Веома кул неће вас натерати да афк и игра да се опустите
Лепа једноставна игра која је савршена за мобилне уређаје.
Добио сам нови телефон и изгубио сам сву кожу, афекте и близину. Можете ли то поправити.
Ninja Tobu Екшън ayr
то је тако тешко и немогуће, па је уместо уживања стресно.
Потребна су побољшања, мале грешке са угловима и хитбоксовима шиљака и нинџе нису у реду
У реду је, али потребна је вечност да се добије довољно новчића за било шта
Веома је заразна и једноставна. Много ми се свиђа ова игра! Ипак би било боље када бисте могли да направите сопствени ниво.
игра је превише млевена Морао сам да гледам рекламе да бих добио већину новчића једва да сам могао да пронађем новчиће
Вау, уопште нема огласа. И хвала на сјајној игри.
Одлична игра, покушајте, мисије су заиста тешке
да, чак би и Алберт Ајнштајн одлучио да стави дугме за паузу са десне доње стране екрана. Генијални програмери.
Тврђе је од желеа са 7000 пакетића желита
ВХООПСИС.
Ninja Tobu Jangovar atpy
Сјајно управо оно што сам тражио! Тешко за савладавање и бесконачан начин да игра не буде досадна! Огласи само када су мртви или за екстра што је плус и добија све како треба осим ако друга игра која ставља огласе сваке секунде!